Va acabar ahir Laliga Smartbank en una jornada unificada molt emocionant en la qual fins als últims instants dels partits no es va decidir el campió, el play-off d'ascens i el descens. Un cop acabada la jornada 42 i concloure d'aquesta manera la competició regular, el RCD Espanyol es va proclamar campió amb 82 punts gràcies a la punxada de l'Mallorca a Ponferrada i a l'gol que van encaixar en el minut 87 de partit.

A les posicions de playoff, l'Sporting va ser el gran damnificat de la jornada en no guanyar el seu partit, quedant-se sense la sisena posició que ha aconseguit retenir el Rayo Vallecà. Per sota, Albacete, Castelló, Logronyès i Sabadell han estat els equips descendits, salvant-se en aquesta darrera jornada el Lugo i l'Alcorcón del nostre porter Dani Jiménez.

en clau TwoFive i analitzant la porteria, aquests són algunes de les dades més significatives:

· Dani Jiménez (AD Alcorcón) ha estat l'únic porter de la temporada que ha disputat el 100% dels minuts disputats (3.780 minuts).

· Diego Mariño (Reial Sporting) ha quedat segon en el trofeu Zarra (porters menys golejats) amb un total de 25 gols encaixats en 39 partits (0,62 coef.).

· 3 porters de l' #TwoFiveSquad al Top-10 de porters amb major nombre de parades en lliga: Diego Mariño segon amb un total de 107, Tomeu Nadal setè amb un total de 83 parades i Dani Jiménez vuitè amb un total de 82 parades.

· 2 porters de l' #TwoFiveSquad en el Top-5 de porters amb major nombre de porteries a zero: Diego Mariño segon amb 20 i Dani Jiménez quart amb un total de 17 porteries a zero.

· Tomeu Nadal (Albacete BP) ha estat el quart porter de la competició que més penals ha parat amb un total de 2.

Acaba d'aquesta manera Laliga Smartbank 20-21, una competició extremadament emocionant i amb un talent i una combativitat indiscutible. Estem molt orgullosos de tots els nostres porters. Han representat els valors de TwoFive a la perfecció i han defensat les porteries dels seus equips amb passió, sacrifici i talent. Moltes gràcies a Diego Mariño, JA Car, Dani Barrio, Dani Jiménez y Tomeu Nadal

Ens veiem la temporada vinent porter i totes!